Get Adobe Flash player

NOVO!

VSE IZDELKE LAHKO NAROČITE TUDI PO TELEFONU: 041 779 640


INFO

Tel : 041 779 640email

DOSTAVA IN PLAČILO

Dostava:

Vse izdelke na zalogi odpremimo v 2- 3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila!

Ob sobotah ,nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila.

Informacije pa so možne tudi po e-mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije.Izdelke, ki so pošli, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z vami. Poklicali vas bomo po telefonu oz. sporočili na vaš elektronski naslov


Stroški dostave: 

Dostavo vršimo preko pošte – po povzetju.

- stroške dostave nosimo mi

Načini plačila


- z gotovino ob prevzemu blaga( po povzetju)

Informacija o cenah in DDV:

Vse navedene cene za izdelke so v Eur  in imajo že vključen 20 % DDV!
Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Tajnost podatkov:

Za korektno izpolnitev naročila potrebujemo nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam

Odstop od naročila:

Kupec ima pravico, da nam v štirinajstih  dneh od prevzema blaga  sporoči, da odstopa od naročila , ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bilo v roku oddano na pošti. Rok 14 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. Tudi če kupec v petnajstih dneh po prejemu, vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila .

Vračilo kupnine:

Kupcu, ki odstopi od naročila , vrnemo vsa opravljena plačila, poleg kupnine za blago tudi stroške dostave. Edini strošek pri odstopu od naročila je strošek vračila blaga. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila . V primeru, da zamudimo z vračilom, kupcu poleg zakonitih zamudnih obresti plačamo še desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu.

Reklamacija/Vrnitev izdelka:

V naši trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam, ga bomo z veseljem nadomestili z drugim ali vam vrnili denar. Nepoškodovanega, v originalni embalaži, lahko brez pomislekov vrnete v roku 14 dni od prejema blaga na naslov: Zalar Blaž s.p., Ljubljanska c.9a, 1236 Trzinin vrnili vam bomo vaš denar. Seveda lahko izdelek tudi zamenjate. Pošljete nam ga nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla, vi pa stroške pošiljanja pri vračanju. To storite z originalnim računom, ki ga dobite skupaj z izdelkom.

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov si lahko preberete tukaj.

Z zgoraj navedenim