Get Adobe Flash player

NOVO!

VSE IZDELKE LAHKO NAROČITE TUDI PO TELEFONU: 041 779 640


INFO

Tel : 041 779 640email

POGOJI POSLOVANJA

 

Predstavitev izdelkov ali storitev:

Vsak izdelek ali storitev je v elektronski trgovini predstavljena z osnovnimi podatki ter še z dodatnimi : naziv izdelka, slika, krajši opis, daljši opis, dodatni podatki (barva, velikost, sestava, navodila za vzdrževanje ...), cena ter možnost ocene izdelka. Če želeni izdelek ali storitev želite položiti v nakupovalni voziček, preprosto kliknete na gumb "dodaj izdelek ", kateri se nahaja ob vsakem artiklu.

 

Postopek nakupa:

Nakupovalni voziček ima enako vlogo kot košarica v vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke.Seznam vaših izbranih artiklov lahko vidite na prvi strani spletne trgovine,v levem stolpcu ,pod oznako "Izbrani artikli" . Izbranim izdelkom lahko spremenite količino ali pa jih tudi odstranite iz računa   .Glede na spremenjeno količino se preračuna celotna vrednost nakupa. Nakup izbranih izdelkov potrdite s klikom na gumb "Izbrani izdelki" .Odprlo se vam bo novo okence "Podatki o stranki" ,v katerega boste vpisali svoje podatke ,potrebne za dostavo Vašega naročila .Ko izpolnite vse podatke in se strinjate s pogoji poslovanja ,kliknite "Registracija" in vaše naročilo je poslano .

 

Dostava:

Vse izdelke na zalogi odpremimo v 2-3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila! Ob sobotah ,nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le - te napišete na naš email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., informacije pa so možne tudi po e-mailu:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije.  Izdelke, ki so pošli, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z vami. Poklicali vas bomo po telefonu oz. sporočili na vaš elektronski naslov.

 

Stroške dostave nosimo mi.

Dostavo vršimo preko pošte. 

 

 


Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom kupcu, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.
Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika.

Informacija o cenah in DDV:

Vse navedene cene za izdelke so v Eur  in imajo že vključen  DDV! Cene ne vključujejo stroškov dostave blaga. Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

 

Tajnost podatkov:

Podjetje Zalar Blaž s.p. potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.

Odstop od naročila:

Kupec ima pravico, da nam v štirinajstih  dneh od prevzema blaga  sporoči, da odstopa od naročila , ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bilo v roku oddano na pošti. Rok 14 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. Tudi če kupec v petnajstih dneh po prejemu, vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila .

Vračilo kupnine:

Kupcu, ki odstopi od naročila , vrnemo vsa opravljena plačila, poleg kupnine za blago tudi stroške dostave. Edini strošek pri odstopu od naročila je strošek vračila blaga. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila . V primeru, da zamudimo z vračilom, kupcu poleg zakonitih zamudnih obresti plačamo še desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu.

Garancija:

Vsi artikli v elektronski trgovini imajo garancijo, za katero jamči podjetje Zalar Blaž s.p., Ljubljanska c.9a, 1236 Trzin.

Reklamacija/Vrnitev izdelka:

V naši trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam, ga bomo z veseljem nadomestili z drugim ali vam vrnili denar. Nepoškodovanega, v originalni embalaži, lahko brez pomislekov vrnete v roku 14 dni od prejema blaga na naslov: Zalar Blaž s.p., Ljubljanska c.9a, 1236 Trzin in vrnili vam bomo vaš denar. Seveda lahko izdelek tudi zamenjate. Pošljete nam ga nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru bomo mi pokril stroške pošiljanja novega artikla, vi pa stroške pošiljanja pri vračanju. To storite z originalnim računom, ki ga dobite skupaj z izdelkom.

Podatki na straneh:

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine . Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Veljavnost naročila:

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 14-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Rok veljevnosti ponudbe:

Cene veljajo do objave novih cen v spletni trgovini.

Varstvo potrošnikov:

Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov .

 

Sedež podjetja:

Zalar Blaž s.p.

Ljubljanska c. 9a

1236 Trzin

 

Direktor :

Zalar Blaž

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tel : 041 779 640, Transakcijski račun : SI56 02305-0254098060, Identifikacijska številka za DDV ( ID) : 72958995

.

Nismo davčni zavezanci za DDV.

 

Naš elektronski naslov:  info©aerosleep.si

 

Vodja spletne poslovalnice:

Zalar Blaž , tel. 041/ 779 640  , e-mail:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Želimo vam prijetno nakupovanje

 

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov si lahko preberete tukaj.

Z zgoraj navedenim